Isoa kalua vapaat miehet

isoa kalua vapaat miehet

No, minä vetäisin kuteet päälle ennen kun polttaisin hermoni heppuun Että kannattaa miettiä hetki ennen kun haluaa "sitä isoa"? Minulle kävi suunnilleen samoin.

Erosin viitisen vuotta sitten,vaimoni löysi miehen,jolla oli kuulemma "normaali kulli",jonka saattoi ottaa kokonaan sisäänsä. Niinpä sitten harrastin irtosuhteita,joita riitti,tosin vain yleensä yhden kerran kutakin,Muutamat joskus halusivat uusinnan selvin päin,koska kuulemma eivät uskoneet ensimäistä todeksi. Vastasin myös muutamaan ilmoitukseen,josa haettiin pariskunnalle isoa. Yhdessä tapaamisessa naimisesta ei tullut mitään,tarkoitus oli vain saada kuvia ja imeskellä,mies nimenomaan imijänä ja nainen kuvaajana.

Yhdessä tapauksessa koetettiin naimistakin,mutta nainen huusi niin kovaa,ettei siitä mitään tullut. Niinpä sitten runkkasivat minut molemmat ja yrittivät imeäkkin. Yhdessä tapauksessa sitten onnistu todella hyvin,nainen on todella uhkea, pitkä ja painaa 87 kiloa,muodokas,ja todella kiimainen.

Ensimäin nainen,joka on ottanut kokonaan sisäänsäö ja vielä nauttii. Mies tuli ajan kanssa mustasukkaiseksi ja niinpä nyt sitten tapaamme salassa tämän naisen kanssa viikoittain. Olen tyytyväinen järjestelyyn,yhteenkään isoa haluavaan en enään vastaa. Kertokaahan vielä tyhmälle kuinka kalua saa pidennettyä 17 sentistä 20senttiin??. Joo, ilmeisesti ollaan koettu kutakuinkin samat jutut Mehän voisimme perustaa tutkaparin - kun joku taas vonkaa ison perään, voidaan tarjota ns.

Eiköhän riitä vähäksi aikaa Tosin yleisesti ottaen luulen ettei ulkoisella koolla ole merkitystä? Ehkä paras seksikumppanini on ollut ex-tyttöystäväni, joka oli normaalikokoinen, cm, n. Silti sain upotettua koko kaluni hänen sisäänsä.

Ja sitten heräsit ja päästit kissan ulos, vitun hikinen runkkarinörtti!!!! Vai 9 senttiä halkaisija!!!!!! Kaivahan se sormi perseestäsi ja palaa tähän ja maailmaan ja todellisuuteen. Minulla muuten on aika pieni 21 senttinen mutta paksuutta on kyllä asetyleenipullon verran. Lerssi on aika ohut kyllä, 14 senttiä. Tämmöisiä vitun sepustuksia siekin poikaparka tänne joriset.

Olet säälittävä, pienimunainen runkkari. Olimme tavanneet Tiinan kanssa puolisen vuotta aikaisemmin, parin kuukauden satunnaisen tapailun jälkeen aloimme seurustelemaan. Kolme kuukautta tapaamisestamme muutimme yhteen. Tuona kahden kuukauden jaksona tapasimme Timon, jonka kanssa Tiinalla synkkasi todella hyvin. Enkä minäkään Timon kanssa mitenkään huonosti tullut toimeen.

Timo on hoikka, hiukan yli kolmekymmentä ja pitkätukkainen rokkijätkä. Eikä mikään epäsiisti huonoryhtinen rasvaletti, vaan siisti ja todella atleettinen. Varsin vakuuttavia saavutuksia on urheilustakin. Ja täysi naismagneetti, aina löytyi joku hyvännäköinen ja antavainen nainen. Lisäksi Timo on todella perso seksin perään, parin päivän selibaattikin on täysin kauhistus ja itseluottamusta löytyy seksin suhteen yli äyräiden. Ei tosin mitenkään luotaantyöntävästi tai minua ärsyttävällä tavalla.

Tyttöystäväni puolestaan oli tuolloin hiukan alle kolmekymmentä ,hoikassa kunnossa ja ihan muodokaskin. Heti tapailemisemme alkuvaiheessa kävi niin että kun olimme juhlimassa kolmestaa parin viikon tuttavuuden jälkeen Timon kanssa niin tuli kapakassa tilanne jossa loppujen lopuksi annoin luvan ja yllytinkin vähän Timoa suutelemaan Tiinaa kaulalle.

Tiinan mielestä se kuulemma oli menoa sitten. Kävi niin että minä hyydyin sinä iltana, eikä mitenkään ilmeisesti sattumalta vaan osittain kaiketi Timon juottamana. Ja Timo ja Tiina nussivat silloin ensimmäisen kerran. Oli kuulemma ollu todella upea kokemus. Pitkään aikaan ei tapahtunut mitään, Timo pyöri paljon kuvioissa ja tutustuimme paremmin.

Sitten erään kerran aloitimme juhlimisen perjantaina ja juhlimme pitkän kaavan mukaan. Ensin saunaan, sitten lisää olutta ruuan kanssa ja sitten tietenkin kivan lähipubin kautta kaupungille yökerhoon. Sieltä aikanaan rantauduttuamme vetäydyimme nukkumaan. Timo sohvalle ja me kaksiomme makuuhuoneeseen. Aloimme luonnollisesti vähentämään vaatteita ja sekstailemaan. Sen verran olimme pitäneet ääntä että Timo päätti tulla kutsumaan itsensä mukaan, emmekä me kieltäytyneet. Humalassa ja yllättyneitä kun olimme.

Timon argumenttinä oli se että hän ei kuulemma ole tottunut olemaan ilman toisten naidessa. Kohteliaana isäntänä annoin vieraalle jalkovälin, etenkin kun seisokkini ei ollut mitenkään vakuuttava. Paljastettuaan itsensä ja mittavan molonsa siinä sivussa Timo levitti Tiinan jalkoväliä niin mahtuakseen toimimaan paremmin ja asettui polvilleen reisien väliin.

Timo ehdotti minulle että kävisin kylpyhuoneesta hakemassa liukastetta ja annettaisiin Tiinalle tuplapanoa. Olin silloin vielä valitettavasti ujompi kuin nykään enkä lisäksi koskaan ollut vielä ketään perseeseen nainut.

Tiina ei siis saanut tuplapanoa. Timon hieroessa tyttöystäväni pillua minä keskityin yläpäähän, suutelin ja hyväilin Tiinan rintoja, kaulaa ja kasvoja. Timo tiivisti tahtiaan Tiinan pillun hieronnassa ja alkoikin kuulua lätisevää hieronnan tahtiin.

Todettuaan pillun tarpeeksi märäksi Timo tunkeutui naiseeni ja Tiinan kasvot vääristyivät hiukan Timon muhkean kyrvän vaikutuksesta. En valitettavasti panemalla saa tuota ilmettä aikaiseksi kovinkaan usein. Tarjosin munaani Tiinalle nuoltavaksi ja hän yrittikin nuolla sitä, mutta pillussa vauhdilla edestakaisin paljaana liikkuva kyrpä häiritsi hänen keskittymistään todella pahasti.

Suihin otosta ei siis tullut yhtään mitään. Istuinkin Tiinan viereen sängyllä ja katselin heidän naimistaan ,Tiinan yhä enemmän nautinnosta vääristyneitä kasvoja yrittäessäni saada samalla omaa seisokkiani kuntoon ja kuunnellen naimisen litinää. Vauhdikasta panemista kesti vartin verran ennenkuin Tiina sai orgasmin jonka jälkeen Timoltakin alkoi tulemaan, Timo veti kyrpänsä ulos Tiinasta ja alkoi runkkaamaan tähdäten pitkin avopuolisoni vatsaa.

Pian tiheää spermaa alkoikin lentää ja runsaasti sykähdyksittäin. Tiinan vatsa oli pillunkarvoista tisseihin asti Timon spermassa. Minulla ei vieläkään seisonut, viina ja jännitys teki tehtävänsä. Vaikkakin tilanne kiihotti kovasti. Jos vaikka vastauksissa on eroja? Ja kaikki eivät välttämättä lue molempia palstoja kuten sinä? Mies on iso Älä huoli, käyttäkää aikaa hellittelyyn ja kaikkeen muuhun esim. Eikä seksin aina tarvitse edes päättyä yhdyntään.

Muistakaa hellyys ja aloitakaa rauhallisesti. Jos sinua sattuu liikaa, pyydä lopettamaan. Asennostakin se on kiinni, kokeilkaa kunnes löydätte sopivan.

Väen vängällä ei mitään kannata tehdä, tiedät kyllä itse milloin tuntuu tarpeeksi pahalta ja hän ymmärtää sinua jos hän sinusta välittää. Itselläni on suurikokoinen mies cm kg alakertakin iso , en vaihtaisi häntä mihinkään. Hän on hellä ja huomaavainen rakastaja. Et ennen tiedä, ennen kuin kokeilet onko mies sinulle sopiva. Juttele miehen kanssa jännityksestäsi ja peloistasi, ehkä sekin auttaa.

Siitä saat ainakin kuvan kuinka hän suhtautuu sinuun ja antaa osviittaa kuinka hän aikoo sinua kohdella. Mutta eiköhän kaikki ole suhteellista ja suhteessa muun vartalon kanssa. Asiahan selvii vaan yhdellä tapaa.

Oma mies on cm pitkä ja sata kiloa painava hoikkeliini ja kyllä mä ihan iloisesti yllätyin housujen sisällöstäkin. Ensin ehkä hieman pelästyi.. Nykyään se ei enään ole iso vaan just sopiva Noniin eli olet sitten tehnyt empiiristä tutkimusta asiasta. Mikä noin yleensä on ollut otanta? Oletko myös ottanut eri etnisiä rotuja mukaan?

Mikä oli skaala miesten pituuksissa? Kai nyt luulis vaikka ei ihan ole älyllä kirkastettu sinuakaan, ettei se nyt vaan ole missään suhteessa pituuteen munan koko.

Tuskin pienelle miehelle olisi annettu jotain niin suurta ettei kantaa jaksa.. Koko on ihmeen tärkee juttu monelle. Minusta koko on hyvä jos se itselle passaa. Ei kai kukaan mitta kädessä miestä etsi? Vai onko niinkin kaheleita olemassa? Eikö ensin merkkaa kaikki muu ja sitten vasta se mitä jalkovälissä killuu? Mun mies tuttavuudet jää viiteen,joten ihan mahdottomasti en ole ahkeroinut asian parissa.

Tosin hoitajana olen sitten nähnyt muissa yhteyksissä alastomia miehiä.. Lyhin mies ystäväni on ollut cm ja sillä oli valtava vehe.. Meneekö sulta aina pointit ohi viesteissä?

Sinä esitit tosissasi, että mitä isompi mies, niin sen suuremmat munat. Joten ihan mielen kiinnosta, että kuinka monen äijän kanssa olet maanut, kun olet tuon tuloksen saanut? Saataisiin tähänkin asiaan jotain faktaakin: D Ja sinustakin muodostuis kuva siinä samalla.. Olet varmaan niitä naisia, joka haluaa pitkän ja ison miehen, että tuntee itsensä siroksi ja pieneksi miehen rinnalla.

Voit sitten lihoa hyvin ihan vapaasti, kun olet silti aina siro ja pieni: Älä käy täällä lukemassa mielipiteitä isoista miehistä, jos et kerran kestä. On pienille miehillekin varmasti ottajansa, kuten isoille tytöillekin.

Koko keskustelussa on vain kyse siittä, että joku reppana iso äijän rotjake, jolla vitun pienet munat eikä saa naista. On pähkäillyt siellä kammiossaan, et jos vaikka tällä keinolla sais parannettua mahdollisuuksiaan. Sellainen romanttinen höppänä olen. Ihanaa kun ison miehen rinnalla tulee niin naisellinen ja turvallinen olo. Mahtaa olla sitten pettymys, kun tää sun yli senttinen kaveri riisuu housunsa ja esiin putkahtaakin pikkusintti, joka vielä pienuus krostuu muuten, niin muhkeaan kroppaan nähden.

Voin sanoa varmalla tiedolla, että munan koko ei ole missää suhteessa miehen kokoon. Itse olen varsin pienikokoinen kaveri ja normaalia isommat vehkeet.

Muuten vaikka nainen olisi pienikokoinen, ei se meinaa et pesä olisi silloin pienempi, tässä pätee ihan sama sääntö. Eletään sentäänsä lukua, mutta ei vittu edes tuonvertaa tietoa ihmisillä päässä. Tottakai se iso koko korreloi myös siihen vehkeen kokoonkin. Mutta ei se nyt tarkoita et jokaisella pitkällä on iso. Jos otattais kpl cm miestä ja kpl cm miestä, niin voisin lyödä koko omaisuuteni siihen kiinni, et pidemmillä miehillä olis keskiarvona suurempi sen koko.

Kuulemma hormoneista jäänyt sellaset surkeat ruppanat. Voi olla ihan nysäkin No ei miehen muu fyysinen koko takaa millään tavalla sitä, että hänellä olisi takuulla iso meisselikin. Ihan yhtö hyvin hänellä voi olla täysin keskimittainen tai pienikin kalu. Se pieni kalu sitten näyttääkin vielä entistä pienemmältä muuten isossa miehessä.

Se on jännä kuinka naiset ovat niin kovia uskomaan kaikkiin urbaanilegendoihin. Milloin mikin osa muka kertoo, että millainen kalu löytyy.

Muka nenän, jalan tai käden koko kertoo sen, vaikka millekään niistä väitteistä ei ole minkäänlaisia todisteita. Kyllä miehen fyysisellä koolla jonkinlaista korrelaatiota voi olla, mutta ei se mitään takaa. Ei läheskään jokaisella isolla miehellä ole isoa kalua, eikä jokaisella pienellä naisella tiukkaa tavaraa. Aivan yhtä hyvin siltä sirolta lyhyeltä naiseltakin voi löytyä se lentokonehallin kokoinen römpsä, vaikka muuta voisi luulla.

. Ilmaiset tissikuvat kinopalatsi helsinki elokuvat Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Timo ehdotti minulle että kävisin kylpyhuoneesta hakemassa liukastetta ja annettaisiin Tiinalle tuplapanoa. Niinpä sitten runkkasivat minut molemmat ja yrittivät imeäkkin. Siinä vaiheessa vaimo tuhersi jo itkua, mutta mies vaan sanoi että anna mennä vaan, sitä se haluaa. Milloin mikin osa muka kertoo, että millainen kalu löytyy. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Vielä lastenteon jälkeenkin paikat on tiukat. Toisensa löytäneet Eve ja Kalle kokevat yhdessä Titanic-hetken. Koska mä olen todellakin puhunut meistä hyvin paljon. Jonna ei todellakaan allekirjoita Eliaksen valitusta: Ei se ole hetken mielijohde, sellaisia päätöksiä ei tehdä sormia napsauttamalla. Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin ja yhteen:

Isoa kalua vapaat miehet

Isoa kalua vapaat miehet

Nudismi © 2018